Whale tales, Walvis Verhalen

Whale tales, Walvis Verhalen

Al een paar dagen riepen de Walvissen. Steeds kwam ik ze tegen. Op plaatjes, in dromen. Of FB, Instagram, enz. Vooral de afbeeldingen met de Walvis en haar jong raakte me. Ik voelde dat we werden ( en worden) gedragen en beschermd. Gekoesterd.

Ze nemen me mee op reis, ver de diepte in. Naar de bodem van de oceanen. Ze laten daar de Energie-lijnen zien. Lijnen die over de aarde lopen. Onder water maar ook er boven. Zij navigeren hierop. Het zijn ook communicatie lijnen. Lijnen waarop energie wordt verstuurd. Over de hele wereld. Zodra ik hier over schrijf, voel ik het in mijn buik. Zo tussen mijn navel en middenrif. Een enorm krachtig punt. Alsof er daar vandaan een enorme navelstreng loopt die verbonden is met deze lijnen. 

De Walvissen zijn hard aan het werk om te helpen in de energie. Zij brengen een enorm Licht-Energie-veld in beweging door op een bepaalde manier langs de lijnen te zwemmen. Zo activeren en versterken zij bepaalde stromen en verzwakken andere. Zo dragen zij bij aan de enorme verschuivingen die nodig zijn op Aarde. De kanteling waar we naar toe moeten. Van Kracht in Macht, naar Kracht in Harmonie. In Balans met Al.

Zo vergroten de druk op de ketel. Alsof de snelkookpan nog verder onder druk gezet wordt.
En dat voelt intens en niet zo heel prettig, maar is nodig om het kantelpunt te gaan bereiken.
Ook de Walvissen voelen de druk. Zij voelen hoe Aarde Haar keus gemaakt heeft, en Volgen en Ondersteunen Haar. Want het is tijd. Echt tijd om het anders te gaan doen.
De Kanteling is nodig. De Aarde heeft Haar keus en Kanteling al gemaakt.
En de keus is aan ons: gaan we mee? Helpen wij Haar? Willen wij ook echt anders?

Het is hierin belangrijk dat je het dicht bij jezelf houdt: het gaat niet om het demonstreren, het ‘tegen zijn’ , of het ‘voor iets zijn’. Het draait om jou.
En dat jij in jezelf een keuze maakt.
Voor jeZelf en het Licht in jou. Voor ÏKTA (Aarde), voor Samen.
In Kracht en Harmonie.

De Walvis nodigt je uit om nog dieper te reizen. Niet in de Oceanen, maar in jezelf. Voel maar hoe je vanuit je bekken en staartbeentje naar beneden getrokken wordt, zodat je nog meer in jezelf zakt, en ook nog veel dieper Verbonden wordt met ÏKTA. De Nieuwe Aarde. Rood.
En Voel maar hoe de Walvis je helpt met het verbinden met de elementen. Want ook zij zijn verbonden met Al. Water, Aarde, Vuur, Lucht, Ether.
Maar ook met de Sterren en planeten. Lijnen met Jupiter, Sirius, Zonnen, Venus, de Pleiaden.

Wij , als mens, zijn geneigd om Licht vooral ‘boven’ te zoeken. Maar de Walvis geeft aan dat het Licht wat nu zo nodig is, ook juist op Aarde aanwezig is. In ons, als ook in Aarde. Diep in Haar. En dat Licht mag gaan groeien, uitbreiden. En ja, sommige van ons hebben de Taak om Licht van Elders naar Aarde te brengen, of een Licht-brug te zijn voor Licht van Daar, naar Hier. En dat kan je het krachtigste doen, als je diep Verbonden bent met Haar. Met ÏKTA.
Dan draag je wezenlijk bij aan de Transitie van NU.

Dus wil je dat er echt iets verandert op Aarde, verbind je dan met Haar. Volg Haar.
Stem je af op ÏKTA. Volg Haar energie en luister naar Haar Stem.
Zij heeft vele Stemmen en Vertalers.
Dieren, zoals de Walvissen. De Zee, en Haar bewoners. Het Water. De Wind. Bomen. Planten. Bergen. Mos. Rotsen, Stenen. Dieren, Insecten.
En ook Mensen. Zij is in alles.  
En we doen het Samen.

Lees jij dit: dan Weet jij. En Voel jij. Diep van binnen.
En ben jij hier om die keus te maken, die stap te zetten. Naar Samen.
Naar Kracht in Harmonie.
Naar de Helende Aarde.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Een reactie op “Whale tales, Walvis Verhalen

Reacties zijn gesloten.