Spiegels

Alle Kennis en Wijsheid zit in jou.
Alleen heb je soms een beetje Hulp nodig om bij die Kennis en Wijsheid te kunnen komen. Spiegels van de wereld om je heen kunnen je daar bij helpen! Je krijgt zo veel Liefdevolle Spiegels aangeboden, de Kunst is om ze te Herkennen. Het mooie is, dat je dat kunt oefenen, en je er vanzelf steeds beter in wordt. Want het Universum helpt je op allerlei manieren. Dus zodra jij een Spiegel gaat herkennen, reageert het Universum daar weer op. En ontstaat er een Uitwisseling van Informatie en Kennis.
Dieren zijn ook prachtige Boodschappers en Spiegels! Ik kreeg vandaag duidelijk de Spiegel (en dus een Boodschap) van het Roodborstje. Steeds als ik beneden in de keuken kwam, vloog hij net bij ons de tuin in. Het was bijna alsof hij zei: “Hallo, daar ben ik weer. Zie je mij?”
In gedachten heb ik dan een klein gesprekje met Robin. En mag ik in Afstemming zijn Boodschap ontvangen. Ik voel me dan altijd even heel klein en vooral Dankbaar. Ik bedank dan ook altijd de Spiegels en Boodschappers die op mijn pad komen.
Als ik het gevoel heb dat ik een Spiegel aangeboden krijg, maar de Boodschap niet helder krijg, vraag ik om meer informatie en helderheid. Want het Universum reikt die dan met Liefde aan. Bovendien is het internet ook een medium waar bijzonder veel informatie te vinden is over de mogelijke betekenissen van ontmoetingen met dieren, planten, bloemen, enz.
Soms vraagt het ontvangen van een Boodschap gewoon om wat geduld. En komt de informatie later vanzelf tot je. Dus als je het gevoel hebt niet te snappen, of als je het idee hebt nog iets te missen: laat het los. Het komt vanzelf naar je toe. Echt waar!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.